Een interieur waarin iedereen zich thuis voelt, dat wil jij toch ook?
Ik bezorg je als SFEERMAKER zo'n authentiek interieur,  jou op het lijf geschreven.

Monique Gomez de Mesquita-Vos, SFEERMAKER voor woon-, werk- en leefomgeving.

In 2008 heb ik People for Planet opgericht. Na jarenlang in de zakelijke markt te hebben gewerkt voor kantoor- en projectinrichting en het behalen van een Master in Interior Design, vond ik het tijd voor een eigen bedrijf, waarin duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een centrale plaats innamen. Het was het jaar waarin de crisis uitbrak. Een crisis maakt mensen bewuster van wat werkelijk belangrijk is. Mensen willen zich geborgen voelen en dat uit zich ook in hun wensen rond wonen en werken.

 

 

 

 

 

 

Als 'SFEERMAKER voor woon-, werk- en leefomgeving' geef ik adviezen voor de inrichting van ruimten, zowel in de zakelijke als particuliere markt. Van woonkamer tot kantoor, van tuin tot ontvangstruimte, van winkel tot showroom. Ik verwezenlijk uw droom.  

ONTWERP & BEGELEIDING VAN PROJECTEN 

Ik lever projecten van het eerste ontwerp op de tekentafel tot de volledige realisatie. Maar u kunt mij ook inschakelen voor een gedeelte van uw project. Kleur, materialen, verlichting, meubels, vloer en wanden, accessoires, alles is te realiseren. 

Ik beschik over een groot netwerk van betrouwbare specialisten en vakmensen (meubelmakers, schilders, hoveniers, elektriciens, loodgieters etc.)  met wie ik mooie projecten tot stand heb gebracht. 

Tevens ben ik leverancier van vele merken meubilair, stoffering en accessoires, o.a. Gispen, Serax,  Dutch decor, Cocomat, Sinetica en Artifort.  

Duurzaamheid is nog steeds een van mijn centrale thema's. Een vernieuwd interieur betekent namelijk niet dat vrijwel alles moet worden vervangen. Vaak volstaat een enkele aanpassing met wat aanvulling één nieuwe bank en een andere kleur op de muur of nieuwe verlichting en wat accessoires om een compleet andere sfeer te creëren.

SPIN IN HET WEB  

Wat u ook wilt, of het om de zoektocht naar één enkele stoel gaat of om een complete verbouwing, ik neem u de zorgen uit handen en zorg ervoor dat het in orde komt. U hoeft niet langer winkel-in-winkel-uit, u hoeft niet langer met een eindeloze reeks leveranciers of werklui in overleg. Als een spin in het web coördineer ik uw project, zakelijk of particulier, klein of groot.